Loading...
Loading...
 
Cappuccino
KLASIK IZ KAFIĆA KOD KUĆE
Blago promešajte slatkast i predivno debeo sloj gustih mehurića da biste otkrili mirisni espreso i izdašnu mliječnu pjenu. Intenzivan, kremast i odan svojim korjenima. Na dodir prsta.
Cappuccino

IZAĐITE
NA TRENUTAK

Ustali ste prije zore? Svakog jutra vam treba podrška za težak dan pred vama. Uzmite Cappuccino u ruke, spustite noge na pod, okrijepite se pogledom ka nebu, otvorenog srca... i smirenog uma. Ovaj klasik koji možete pripremiti tako brzo je vaš savršeni saveznik.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SVJETSKI POZNAT

Spojili smo kremasto mlijeko i espreso pripremljen od dvije prvoklasne arabike iz Kolumbije i Brazila sa inenzivnom robustom iz Vijetnama. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova izvanredna zrna kave i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi bogatim i voćnim notama.

Kolumbija

Delikatna | Uravnotežena

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kava pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani okus.

VIJETNAM

Hrabra | Intenzivna

Vijetnam je kraljevska obitelj u kategoriji kave. Preko 90% kave u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Back