Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

MINI ME

Cafetera Mini Me Automática Negra

Mini Me nije samo sladak i kompaktan, već vam omogućava pripremu napitaka kao u kafiću jednostavno, u udobnosti svog doma.

ZABAVAN IZVANA,
OZBILJAN UNUTRA

Stil i profesionalizam u jednom. Uz inovativne funkcije aparata Mini Me otkriti ćete širok asortiman napitaka kao u kafiću.

Ozbiljno dobre funkcije

Otkrijte sve ozbiljne funkcije Mini Me aparata

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-5
hotpoint-3
hotpoint-4

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kave to svakako ne smije biti. Uz aparat Mini Me kava ostaje u kapsuli što održava prostor oko aparata čistim.

VISOKI PRITISAK

Naš jedinstveni sustav visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve prekrasne arome i dodate kavi gusti sloj baršunaste kreme.

TOPLO ILI HLADNO? OBA

Mini Me vam omogućava pripremu svih omiljenih kava, toplih čokolada kao i ledenih napitaka. Uživajte u istraživanju.

IGRAJTE SE I BIRAJTE

Samo ubacite željenu kapsulu i jednostavnim pomicanjem poluge na aparatu možete podesiti količinu vode i pripremiti savršeni napitak, baš po vašem ukusu, za manje od minute.

EKO NAČIN RADA OD 5 MIN

Mini Me ima funkciju EKO NAČIN RADA koja automatski isključuje aparat nakon pet minuta neaktivnosti radi uštede energije.

I toplo i hladno

Aparat za kavu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete pripremati i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kavu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija EKO NAČIN RADA automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kavu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocijenu energetske efikasnosti A.

Sustav sa visokim pritiskom

Spremajte kave profesionalne kvalitete sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sustavu visokog pritiska (do 15 bara).

Prava vrijednost
za vaš uložen novac

Uživajte u pogodnostima. Mini Me je elegantno dizajniran kak bi vam omogućio pripremu vrhunskih napitaka kao u kafiću, a da ne potrošite veliki novac.

Masa

2,65 kg

Visina

31,2 cm

Dobavljač aparata

SEB

SNAGA

1500 W

Spremnik za vodu

0,8 l

MALO TEHNIČKIH PODATAKA

Provjerite svaki detalj na aparatu

Želim saznati više o ovom aparatu

Širina

31,6 cm

Dubina

19,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

220 V

Garancija

2 godine