Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

INFINISSIMA

Infinissima

Aparat Infinissima, sa svojim nagrađivanim dizajnom koji se, zahvaljujući beskonačnom obliku, mijenja u odnosu na vaš položaj, pruža nevjerojatan izbor napitaka kao u kafiću, uz prekrasan pogled na svoj aparat. Dostupan je u tri boje.

DRUGAČIJI POGLED NA KAVU

Infinissima je sve što vam treba. Praktičan ali moderan dizajn i intuitivna funkcionalnost manualnog aparata, zajedno sa velikim spremnikom za vodu od 1,2 l, omogućavaju vam da pripremite više napitaka koje volite.

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE I BIRAJTE

Samo ubacite željenu kapsulu i jednostavnim pomicanjem poluge na aparatu možete podesiti količinu vode i pripremiti savršeni napitak, baš po vašem ukusu, za manje od minute. 

BLUETOOTH POVEZANOST

Potpuno prilagodite kavu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kave, zakažite pripremu unaprijed i spremite svoje prilagođene recepte za sljedeću pripremu.

ESPRESSO BOOST

Ovom inovativnom tehnologijom se kava natapa prije pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentriraniji espreso kada to poželite.

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite kapsulu, izaberite željenu zapreminu i okrenite polugu kako biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kavi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kave to svakako ne smije biti. Uz aparat Infinissima kava ostaje u kapsuli što održava prostor oko aparata čistim.

VEĆI SPREMNIK ZA VODU

Uz praktičan spremnik za vodu od 1,2 l dobivate više napitaka između nadopunjavanja.

TOPLO ILI HLADNO? OBA

Infinissima vam omogućava pripremu omiljenih kava uključujući i ledene napitke. Uživajte u istraživanju.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve prekrasne arome i dodate kavi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sa ugrađenim automatskim upozorenjem lakše je nego ikad znati kada ukloniti kamenac sa vašeg aparata. Svaki napitak ima okus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svijetlo.

EKO NAČIN RADA OD 5 MIN

Infinissima ima funkciju EKONAČIN RADA koja automatski isključuje aparat nakon pet minuta neaktivnosti radi uštede energije (ocijena energetske efikasnosti A).

I toplo i hladno

Aparat za kavu s kapsulama Mini Me je tako svestran da možete pripremiti i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kavu s kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija EKO NAČIN RADA automatski isključuje aparat za kavu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocijenu energetske efikasnosti A.

Sustav sa visokim pritiskom

Spremajte kave profesionalne kvalitete sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sustavu visokog pritiska (do 15 bara).

APARAT JE DOBAR. A KAVA JOŠ BOLJA. 

Dodajte dašak profinjenosti i pregršt mogućnosti u svoju kuhinju uz aparat Infinissima. 

Masa

2,65 kg

Visina

29,6 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Zapremina spremnika za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

Želim saznati više o ovom aparatu

Širina

15,5 cm

Dubina

28 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

230 V 50 Hz

Garancija

2 godine