Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S TOUCH

Genio S Touch

Sofisticirani dizajn sa dodirnim ekranom i prvoklasne funkcije čine Genio S Touch savršenim aparatom za savršene kave spremne za samo par sekundi.

JEDAN DODIR DO SAVRŠENSTVA

Tko kaže da nešto kompaktno ne može dati velike rezultate? Genio S Touch daje vam punu kontrolu pružajući prilagođen intenzitet, veličinu i temperaturu napitaka, a nudi i pojačan espreso. Sve to na dodir prsta.

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE, IZABERITE, UZMITE XL

Samo ubacite željenu kapsulu, izaberite zapreminu jednim dodirom na intuitivni kontrolni LED prsten i pritisnite dugme kako biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kavi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BLUETOOTH POVEZANOST

Potpuno prilagodite kavu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kave, zakažite pripremu unaprijed i spremite svoje prilagođene recepte za sljedeću pripremu.

ESPRESSO BOOST

Ovom inovativnom tehnologijom se kava natapa pre pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentriraniji espreso kada to poželite.

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite kapsulu, izaberite željenu zapreminu i okrenite polugu kako biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kavi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kave to svakako ne smije biti. Uz Genio S Touch kava ostaje u kapsuli što održava prostor oko aparata čistim.

SPREMNIK VODE OD 1 L

Uz praktičan spremnik za vodu od 1 l između nadopunjavanja dobivate više napitaka.

KONTROLA TEMPERATURE

Dodatno personalizirajte svoje kave, napitke i čokoladne napitke u coffee-shop stilu s četiri dostupna podešavanja temperature. Uživajte u isprobavanju toplih i hladnih recepata.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve prekrasne arome i dodate kavi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sa ugrađenim automatskim upozorenjem lakše je nego ikad znati kada ukloniti kamenac sa vašeg aparata. Svaki napitak ima okus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svijetlo.

EKO NAČIN RADA OD 1 MIN

Genio S Touch ima funkciju EKO NAČIN RADA koja automatski isključuje aparat nakon jedne minute neaktivnosti radi uštede energije (ocijena energetske efikasnosti A+).

I toplo i hladno

Aparat za kavu u kapsulama je tako svestran da možete pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kavu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO NAČIN RADA

Praktična funkcija EKO NAČIN RADA automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat za kavu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocijenu energetske efikasnosti A.

Sustav sa visokim pritiskom

Spremajte kave profesionalne kvalitete sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sustavu visokog pritiska (do 15 bara).

Créme de
la créme

Ako vam treba vrhunski aparat za kavu koji ne zauzima mnogo prostora, pronašli ste ga. Napredne funkcije, elegantan dizajn i meni kafića na dodir prsta.

Masa

2,0 kg

Visina

27,2 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Zapremina spremnika za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

Želim saznati više o ovom aparatu

Širina

11,2 cm

Dubina

28,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

110 V

Garancija

2 godine