Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S PLUS

Genio S Plus

Genio S Plus nije samo elegantan i moderan. Daje vam punu kontrolu da s lakoćom pripremate razne napitke, baš kao u kafiću. Dostupan u dvije boje.

PRECIZNO PERSONALIZIRAJTE SVOJU KAVU

Genio S Plus vam daje punu kontrolu za precizno prilagođavanje veličine i temperature. Daje i dodatni intenzitet vašem omiljenom espresu baš kad vam to najviše treba.

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE, IZABERITE, UZMITE XL

Samo ubacite željenu kapsulu, izaberite zapreminu jednim dodirom na intuitivni kontrolni LED prsten i pritisnite dugme da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kavi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BLUETOOTH POVEZIVOST

Potpuno prilagodite kavu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kave, zakažite pripremu unaprijed i spremite svoje prilagođene recepte za sljedeću pripremu.

POJAČANI ESPRESO

Ova inovativna tehnologija prethodno navlaži kavu prije kuhanja, što rezultira intenzivnijim i koncentriranijim espressom kada to želite.

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite kapsulu, izaberite željenu zapreminu i okrenite polugu i započnite pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kavi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kave to svakako ne smije biti. Uz Genio S Plus kava ostaje u kapsuli što održava prostor oko aparata čistim.

SPREMNIK OD 1 L

Uz praktičan spremnik za vodu od 1 l između dopunjavanja dobivate više napitaka koje volite.

KONTROLA TEMPERATURE

Dodatno personalizirajte svoje kave, napitke i čokoladne napitke u coffee-shop stilu s četiri dostupna podešavanja temperature. Uživajte u isprobavanju toplih i hladnih recepata.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve arome i dodate kavi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sa ugrađenim automatskim upozorenjem lakše je nego ikad znati kada ukloniti kamenac sa vašeg aparata. Svaki napitak ima okus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svijetlo.

EKO NAČIN RADA OD 1 MIN

Genio S Plus ima funkciju EKO NAČIN RADA koja automatski isključuje aparat nakon jedne minute neaktivnosti radi uštede energije (ocijena energetske efikasnosti A+).

I toplo i hladno

Aparat za kavu s kapsulama je tako svestran da možete pripremati i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kavu s kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

EKO NAČIN RADA

Praktična funkcija EKO NAČIN RADA automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat za kavu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocijenu energetske efikasnosti A.

Sustav sa visokim pritiskom

Spremajte kave profesionalne kvalitete sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sustavu visokog pritiska (do 15 bara).

SAVRŠENSTVO I JEDNOSTAVNOST

Spremni za svog osobnog baristu? Genio S Plus vam omogućava jednostavno pripremanje savršene šalice kave onako kako želite.

Masa

2,0 kg

Visina

27,2 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Zapremina spremnika za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Provjerite svaki detalj na aparatu

Želim saznati više o ovom aparatu

Širina

27,2 cm

Dubina

28,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

110 V

Garancija

2 godine