Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
ŽELITE ZAČINITI STVARI?
Ako volite snažne senzacije, došli ste na pravo mjesto. Ova jače pržena kava donosi eksploziju okusa. Zaronite u moćnu strukturu ove izrazito intenzivne kave i probudite se sa začinskim notama i postojanom notom papra.
Ristretto Ardenza

ZA NEUSTRAŠIVE

Privlače vas hrabre stvari u životu, zbog čega je naša mješavina Ristretto Ardenza vaš savršeni pomoćnik. Ujutro ili poslije ručka, zaplešite s ovom iznenađujućom mješavinom.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SNAGA TRI PORIJEKLA

Kako bismo naglasili jačinu naše Ristretto Ardenza kave, obogatili smo dvije vrhunske arabike iz Etiopije i Kolumbije sa snažnom vijetnamskom robustom i dobili prodornu kavu. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju i štite ova izvanredna zrna kave i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

ETIOPIJA

Vrlo niske kiselosti, slatkih i orašastih nota

Od obalnih područja do zapadnih zemalja, ova zrna robuste i arabice iznenadit će vas bogatim i voćnim notama.

Kolumbija

Delikatna | Uravnotežena

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kava pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani okus.

VIJETNAM

Hrabra | Intenzivna

Vijetnam je kraljevska obitelj u kategoriji kave. Preko 90% kave u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Back