Loading...
Loading...
 
ESSENZA DI MOKA

ZAPOČNITE DAN NA TALIJANSKI NAČIN

Ispod bogate zlatne kreme je tipično gusta struktura koja otkriva raskošnu harmoniju nota toplih žitarica i pržene kave. Je li već jutro?

Essenza di Moka

ZA ODVAŽNE RANORANIOCE

Kada želite započeti dan puni snage, posegnite za ovom italijanskom ikonom. Obožavati ćete njezin jedinstveni intenzitet i profinjenost prije nego što izađete i započnete dan.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

VRHUNSKA KAVA
SVAKOG JUTRA

Jutro u talijanskom stilu počinje vrhunskom mješavinom zrna arabike i robuste iz Kolumbije, Vijetnama i Brazila. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova kvalitetna zrna kave i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

UPOZNAJTE NAŠE INICIJATIVE

Kolumbija

Delikatna | Uravnotežena

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kava pruža predivno voćni, kiselkasti i uravnoteženi ukus.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note &

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi svojim bogatim i voćnim notama.

VIJETNAM

Hrabra | Intenzivna

Vijetnam je kraljevska obitelj u kategoriji kave. Preko 90% kave u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Back