Loading...
Loading...
 
Ristretto Napoli

NAPULJSKI INTENZITET

Zapazite tamnu raskošnu kremu i tipično gustu strukturu koja otkriva tople, snažne note pržene kave. Uživajte u dugotrajnom okusu i iskusite esenciju kave s juga Italije.

Espresso Napoli

VESELI KARAKTER

Postoji energija u Napulju koja je neponovljiva i zbog koje se stalno vraćate. Isto važi i za kavu. Obožavati ćete naš žustar i jak Esspreso Napoli ujutro ili kada vam je potrebno popodnevno osvježenje – na talijanski način.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

UZVIŠENI COFFEE TRIO

Prije nego što dobije svoj južnotalijanski karakter, naš napuljski espreso počinje vrhunskom mješavinom zrna arabike s robustom iz Ugande, Brazila i Kolumbije. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova kvalitetna zrna kave i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

UPOZNAJTE NAŠE INICIJATIVE

UGANDA

Voćna aroma | Opora

Kava iz Ugande se služi na vjenčanjima i smatra se pravim blagom isprepletenim drevnom poviješću. Uživajte u njegovim bogatim i cvjetnim aromama.

Kolumbija

Delikatna | Uravnotežena

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kava pruža predivno voćni, kiselkasti i uravnoteženi okus.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note &

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi svojim bogatim i voćnim notama.

Back